Podologie

Wordt mijn behandeling vergoed?

Podologie is een therapie die zich richt op het voorkomen en behandelen van voetklachten en stoornissen in de voet (denk hierbij aan knie-, heup- of rugklachten).

voorkomende klachten:

  • standafwijkingen aan voeten
  • specifieke voetproblemen bij kinderen
  • Klachten bij Diabetes Mellitus en Reuma
  • Problemen elders in het lichaam veroorzaakt door een afwijkende voetstand of looppatroon (knie,heup en/of rug)
BEL 0174-23 73 76

Afspraak maken

Podoposturaal therapie is een therapievorm die gebruik maakt van de reflexwerking onder de voeten. Deze reflexwerking wordt gebruikt om een stands- en/of houdingsverandering in het lichaam teweeg te brengen, waardoor bepaalde klachten verholpen worden.

Denk hierbij aan klachten als te veel spierspanningen, krampen, blokkades in de nek en/of rug, zenuwpijn, schouderklachten, knieklachten, heupklachten en artrose.

Bij podoposturale therapie wordt er gebruik gemaakt van individueel aangemeten inlegzooltjes. Deze zooltjes moeten ervoor zorgen dat de balans van het lichaam verbetert, het lichaam beter kan ontspannen, de bewegingen van het lichaam beter worden en eventuele pijnklachten verdwijnen.

Podologiepraktijk Wateringen is gespecialiseerd in het uitvoeren van podoposturale therapie. Onze podoposturaal therapeut helpt u graag uw klachten te verhelpen door podoposturale therapiezool samen te stellen op basis van uw voeten, zodat u prettiger en langer kunt lopen. Ook als u niet zeker weet waar uw klachten vandaan komen, kunt u een bezoek brengen aan Podologiepraktijk Wateringen. Onze podoposturaaltherapeut probeert de oorzaak of oorzaken van uw klachten te achterhalen en stelt op basis van uw voeten de perfecte therapiezool samen.

Maak hier online uw afspraak

Wilt u op de hoogte blijven schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief?

Ongeldige invoer
Back to top button