Podologie

Wordt mijn behandeling vergoed?

Podologie is een therapie die zich richt op het voorkomen en behandelen van voetklachten en stoornissen in de voet (denk hierbij aan knie-, heup- of rugklachten).

voorkomende klachten:

  • standafwijkingen aan voeten
  • specifieke voetproblemen bij kinderen
  • Klachten bij Diabetes Mellitus en Reuma
  • Problemen elders in het lichaam veroorzaakt door een afwijkende voetstand of looppatroon (knie,heup en/of rug)
BEL 0174-23 73 76

Afspraak maken

Draagt u steunzolen? Dan is de kans groot dat u dit wat lastiger vindt in de zomermaanden. De schoenen waarin u de zolen draagt zijn over het algemeen erg warm.

Maar helaas bieden standaard slippers niet de ondersteuning die uw voeten juist zo hard nodig hebben. Onze podologen hebben de oplossing! Zij hebben slippers ontwikkeld waarbij uw steunzool in het voetbed wordt verwerkt. Doortjes!

Doortjes

Doortjes slippers zijn voor iedereen, maar voor mensen met steunzolen een echte uitkomst. Zo kunt u in de zomer genieten van het lopen op slippers zonder dat u last krijgt van uw voeten, knieën, heupen of rug. Doortjes worden volledig op maat gemaakt. Er wordt nauwkeurig gekeken naar het ideale voetbed voor uw voeten, maar ook het bandje van de slipper wordt op maakt ontworpen. De slipper zit niet alleen heerlijk, maar hij ziet er ook nog eens leuk uit. U kunt zelf meedenken over kleur, vorm en versieringen. Draagt u liever sandalen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Doortjes worden ook aangeboden in de vorm van stevige sandalen.

 

Ongeldige invoer
Back to top button